Veel nieuwe functies

Afgelopen jaar hebben we geruisloos veel nieuwe functies in het systeem toegevoegd en ook een aantal zaken verplaatst.

 • Planboard (alleen premium)
  In het boekingenoverzicht zit nu extra tab ‘Planboard’. Hier kunt u per boot zien wanneer deze verhuurd is. Ook kunt u inzoomen en uitzoomen zodat u makkelijk op dagniveau maar ook op maandniveau kunt kijken. Door op een boeking te klikken opent het gebruikelijke detailoverzicht. We zijn voornemens de functies hiervan verder uit te breiden zodat u ook vanuit hier kunt boeken, en boekingen kunt verplaatsen.
 • Omzet rapportage (alleen premium)
  Onder het menu Rapportage staat een omzetoverzicht, zodat u snel per dag, week of maand en per type boot kunt zien hoeveel omzet er gedaan is. Er komt ook nog een overzicht per boot (i.p.v. per type boot) zodat u kunt zien of de laatste boot wel vaak verhuurd wordt. Zijn er andere overzichten die u graag zou willen hebben? Laat het ons weten!
 • Kortingen module
  Onder het menu kortingen kunt u nu kortingen toevoegen. Zowel vroegboekkortingen als last minutes kunt u hier verwerken. Deze worden dan automatisch aan de klant getoond tijdens het boeken, en zullen ook op de portal worden doorgevoerd zodat u daar meer kans op een boeking maakt.
 • Beoordelingen module
  Eerder in deze nieuwsbrief hadden we het er al even over, maar sinds dit jaar kunt u ook automatisch om beoordelingen vragen bij uw klanten. Deze kunt u vervolgens ook zelf op uw website plaatsen om uw toekomstige huurders te informeren. Dit zorgt ervoor dat huurders eerder zullen boeken.
 • Snelheid
  We hebben een heel aantal overzichten in het beheergedeelte veel sneller gemaakt. Het systeem werkt hierdoor prettiger en het zorgt ervoor dat de algehele belasting van onze servers minder is, waardoor ook voor uw klanten de ervaring is verbeterd.
 • Meertalig (alleen premium)
  We hebben het systeem inmiddels volledig vertaald in het Duits en Engels. Heeft u een Duitse of Engelstalige versie van uw website, dan kunt u ook daarop het boekingssysteem in die taal aanbieden. Alle automatische emails worden dan ook in de juiste taal verstuurd. U kunt hierover contact met ons opnemen.
 • Contracten, betalingen, algemene voorwaarden en emails per type boot
  Het is nu mogelijk om de contracten, betalingsinstellingen en emails per type boot verschillend te maken. Heeft u bijvoorbeeld een ander contract voor de zeilboten dan voor de sloepen, dan kon dat voorheen niet in het systeem verwerkt worden en nu dus wel. Wilt u dat aangepast hebben in uw systeem dan horen we dat graag.
 • Afvaart en retour beheren
  Wilt u snel kunnen zien welke boten nog moeten vertrekken en welke boten al terug zijn, dan kunt u dat vanaf nu bijhouden in het systeem. Op het moment dat iemand vertrekt kunt u de boeking openen en klikken op ‘Nog niet afgevaren’. Er komt in het overzicht dan een klein icoontje bij die aangeeft dat deze persoon reeds is afgevaren. Is iemand terug gekomen, dan klikt u op ‘Nog niet terug gekomen’ om aan te geven dat deze persoon weer terug is. Er verschijnt een 2e icoontje in het boekingen overzicht.
 • Instellingen
  We hebben de instellingen van de boten en emails verplaatst naar een ander menu. U kunt dit vinden door rechtsboven op uw gebruikersnaam te klikken en dan op Instellingen. Daar vindt u ook andere instellingen van het systeem.
Posted in All, Tech